Rådgivningstjenesten om husdyr-MRSA

Borgere og sundhedsfaglige kan få svar på spørgsmål om husdyr-MRSA ved at kontakte SSI’s rådgivningstjeneste. Rådgivningstjenesten kan kontaktes både telefonisk og via mail.

Smitte med husdyr-MRSA specielt fra svin til mennesker er et betydeligt problem i Danmark. Husdyr-MRSA adskiller sig fra almindelige MRSA på en række områder både infektionshygiejnisk og sundhedsfagligt bl.a. fordi der sker smitte fra især grise, men også fra andre husdyr til mennesker. Derfor er der oprettet en rådgivningstjeneste på SSI, hvor borgere herunder personer, der arbejder med svin, og sundhedspersoner kan få vejledning om problemstillingerne omkring husdyr-MRSA.

Du kan ringe til rådgivningstjenesten på 41714866 i hverdagene fra kl. 9-15. Du kan også skrive en mail til mrsaidyr@ssi.dk.

Hvis du i din henvendelse giver følsomme personoplysninger, herunder helbredsoplysninger, så bør du skrive til os via sikker mail på borger.dk eller som virksomhed via virk.dk. Vi bestræber os på at besvare din mail så hurtigt som muligt og senest inden for 10 dage.

Rådgivningstjenesten varetages af Brian Kristensen, overlæge, Tinna Urth, hygiejnesygeplejerske, Mette Bar Ilan, hygiejnesygeplejerske samt andre medarbejdere.

For yderligere information

Rådgivningstjenesten om husdyr-MRSA
T. +45 4171 4866
@. mrsaidyr@ssi.dk

Telefontid:
09.00 – 15.00
 

Rådgivningstjenesten om husdyr-MRSA

T. +45 4171 4866
@. mrsaidyr@ssi.dk

Telefontid:
09.00 – 15.00

 

Temaer